Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sprzedaż czołgu premium.

Rescyfathe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , mam taki problem , że cały czas chce sprzedać T34. Kuzyn mnie chce przekonać ,że to nie ma sensu. czołg warty 200 zł (na oko) nie płaciłem za niego. a nie zarabiam tym czołgiem

ponieważ nie ma to najmniejszego sensu. Lubie grać ELC AMX'em i więcej nim zarobie . no dobra może nie tyle ale gra jest przyjemna. Napiszecie pewnie , że debilem jestem ale nie lubię tego czołgu. słaby pancerz kadłuba no ale nadrabia pancerzem wieży i działem. przykre, że taki Jackson ma więcej pancerza z przodu ;x

Opublikowano

Nie sprzedawaj tego czogłu ! Później będzesz żałował ( naprawdę ) Jesteś pewnie na tym mniejszym etapie gry gdzie zawsze wychodzi się na +

Opublikowano

Sorry, ale nie mogę odpowiedzieć kulturalniej

Zajeb się
Na prawdę

Kurwa, nie umiesz tym grać, widzę
Chowasz kadłub/kątujesz go ( z kątowaniem większy problem)
Starasz się ukazać tylko wieżę, która jest przejebana, bo zbyt opancerzona
Działo jest dobre, nawet bardzo

Jeden z najlepszych money makerów

shoob.png

Opublikowano

olek222 - 1300 bitew na tym czołgu i Ty mi chcesz powiedziec, że nie umiem tym grac? po prostu nudny ten czołg jest i dla mnie przestał być money makerem .

Opublikowano

olek222 - 1300 bitew na tym czołgu i Ty mi chcesz powiedziec, że nie umiem tym grac? po prostu nudny ten czołg jest i dla mnie przestał być money makerem .

Zostaw go sobie. Zawsze będziesz mógł do niego wrócić jak ci się odwidzi.

76561198001815076.png
Opublikowano

Zostaw go, jak napisał kolega wyżej zwiększy wartość twojego konta jak kiedyś będziesz je chciał sprzedać na czarnym pancernym rynku (od biedy może być allegro).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...